Auto informatie achterhalen online

Auto informatie achterhalen

Harper Vasquez

In India daalde in mei 2020 met ongeveer 85% in vergelijking met mei 2019, maar we zagen nog steeds een aantal interessante gebeurtenissen, waaronder Creta die de best verkochte auto in India werd en XUV300 de nummer 1-plek innam. wat is de waarde van mijn auto?

Mahindra XUV300 was de best verkochte subcompacte SUV in mei 2020

De autoverkopen van vorige maand in India waren vrij laag; maar dat was te verwachten, gezien de huidige omstandigheden in het land. Desalniettemin waren de autoverkoopcijfers voor mei 2020 interessant om te lezen. Ten eerste was er het feit dat voor het eerst in waarschijnlijk de hele geschiedenis of althans in een zeer lange tijd de best verkochte auto in India geen Maruti Suzuki was. Nee meneer, die titel werd opgeëist door Hyundai Creta. Maar er was nog iets anders dat de verkoopcijfers van vorige maand onthulden: de best verkochte subcompacte SUV. De kroon voor de best verkochte subcompacte SUV in India in mei 2020 ging naar Mahindra XUV300, met het bedrijf dat 1.257 stuks van de auto verkocht. Hyundai Venue bleef echter niet ver achter en verkocht vorige maand 1.242 eenheden.

Kopen van een auto

Waarom dit als een verrassing komt, is dat de XUV300 de publieksfavorieten in dit segment wist te verslaan, namelijk Hyundai Venue en Maruti Suzuki Vitara Brezza om de eerste plaats in te nemen. Maruti Suzuki Vitara Brezza nam zelfs niet de derde plek in – die toebehoorde aan Tata Nexon. Als je je nu afvraagt ​​hoe de anderen hebben gepresteerd, bekijk dan de verkoopcijfers in het segment vanaf mei 2020. auto kopen kan op vele manieren.

Hoewel de meesten van ons geneigd zouden zijn om deze veranderingen toe te schrijven aan de turbulente tijden waarmee het land, de industrie en kopers worden geconfronteerd, en terecht. Maar we mogen niet vergeten de eer te geven waar het toekomt; Mahindra en de anderen hebben stevige concurrentie met hun deelnemers voor het segment. Dit en de vele gemakken die deze autofabrikanten snel hebben samengesteld om het gemakkelijk te maken om auto’s te kopen voor klanten tijdens deze financieel moeilijke tijden – het lijkt erop dat ze vruchten afwerpen. Of is het te vroeg om het te vertellen? Ik denk dat we er in de loop van de tijd wel achter zullen komen, nietwaar?

 

Back to top