Goede producten online bekijken

Online product reviews checken

Harper Vasquez

Partners zouden elkaar onder bepaalde voorwaarden weer mogen zien: ze moeten een duurzame relatie hebben, ze moeten elkaar eerder in het echt hebben gezien, ze moeten een negatieve coronavirus-test presenteren die niet ouder is dan 72 uur, en ze moeten twee weken in quarantaine. www.10beste.com heeft de nodige producten.

“Door zijn sterke positie kan Bol.com de verkoopgegevens van Vlaamse winkels in zijn eigen voordeel misbruiken”, zei hij.

Tot voor kort, toen Amazon een Nederlandse webshop opende, was Bol.com (oorspronkelijk Books On Line) de belangrijkste inline shopping-site voor Nederlandse en Vlaamse klanten. Amazon-kopers moesten toen kiezen tussen Duits op amazon.de of Frans op amazon.fr.

Een goed scheerapparaat vinden

Europarlementariër Moritz Körner drong er begin juli al bij de Belgische premier Sophie Wilmès op aan om voor deze mensen een oplossing te vinden, maar er is nog niets veranderd. Scheerapparaat van goede kwaliteit.

Sinds begin mei loopt een campagne om Vlaamse bedrijven naar het platform te lokken.

Maar Vande Reyde waarschuwt dat het genereuze aanbod van Bol niet alles is wat het lijkt.

“Ik heb al klachten ontvangen van lokale winkels, wiens producten eerst goed werden verkocht via Bol.com, maar die daarna een onverklaarbare achteruitgang kenden”, zei hij.

Toen ze de zoekresultaten controleerden, ontdekten de bedrijven dat dezelfde producten plotseling door Bol zelf werden verkocht.

De federale ombudsman is tussenbeide gekomen om een ​​visum te verkrijgen zodat een jong Afrikaans meisje naar België kan komen voor een levensreddende operatie.

Het meisje, alleen geïdentificeerd als Esther, heeft een hersenaneurysma – een zwakke plek in een aderwand die op elk moment kan breken met vrijwel zeker fatale gevolgen.

Esther woont in Kameroen, maar het land heeft niet de medische voorzieningen om met haar toestand om te gaan.

Maar ze heeft wel familie in België, waaronder een zus die verpleegster is, en ze heeft toestemming gekregen van een ziekenhuis in Brussel om de operatie uit te voeren. Ze heeft een aanzienlijke aanbetaling gedaan voor de procedure en een vlucht naar Brussel geboekt. Ze heeft ook toestemming van de Kameroense autoriteiten om het land te verlaten.

Back to top