Oefenexamens maken theorie CBR

Voorbereiden op het theorie examen CBR

Harper Vasquez

De meest recente informatie van de DVSA over tests, annuleringen en sluitingen van testcentra

De DVSA heeft enkele tests uitgesteld

De DVSA heeft aangekondigd alle rijexamens in Engeland, Schotland en Wales te hebben geannuleerd om de verspreiding van het coronavirus te vertragen.

Contact verminderen

De transportsecretaris, Grant Shapps, maakte de aankondiging: “Aangezien het onmogelijk is om gedurende een lange periode sociale afstand te bewaren, hebben we de rijtests voor de komende drie maanden opgeschort om het publiek te beschermen in onze nationale strijd tegen COVID19.

Voorrangregels oefenen online

“Het is van vitaal belang dat degenen die een test nodig hebben, er een kunnen krijgen, dus biedt DVSA tests aan voor degenen die een kritieke behoefte hebben, zoals de NHS en chauffeurs die goederen leveren in het hele VK.” voorrangsregels auto om geen aanrijding te voorkomen.

Noord-Ierland, dat een apart testsysteem heeft van de rest van het VK, heeft vanaf vrijdag 20 maart ook alle rijexamens gedurende drie maanden opgeschort.

Minister van Infrastructuur Nichola Mallon van Noord-Ierland zei: “Het is de juiste stap, gezien het advies op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot sociale afstand en het persoonlijke karakter van de testdienst voor chauffeurs.”

Omboeking

Oefenexamens maken theorie

De DVSA heeft afzonderlijk advies uitgebracht over geannuleerde theorie en praktische tests.

Alle theorietoetsen tot en met vrijdag 20 april zijn afgelast. Alle betrokken studenten krijgen hun testgeld terugbetaald en worden per e-mail op de hoogte gebracht zodra ze hun test opnieuw kunnen boeken, wat tot enkele weken kan duren. U kunt nog steeds tests boeken, wijzigen of annuleren vanaf 21 april 2020.

Voor bestuurders die een praktische test hebben geannuleerd, wordt hun test automatisch kosteloos omgeboekt. U ontvangt een e-mail waarin staat dat uw test opnieuw is geboekt, inclusief de nieuwe datum en tijd van uw test. U ontvangt deze e-mail niet onmiddellijk – deze moet ongeveer twee weken voor uw oorspronkelijke testdatum aankomen. oefenexamen motor om te weten over je auto.

Het is waarschijnlijk dat uw nieuwe testdatum ongeveer drie maanden na uw oorspronkelijke datum zal zijn.

Als je nog geen rijexamen hebt geboekt, kun je dit op dit moment niet doen. Bij het opnieuw openen van de reservering wordt voorrang gegeven aan mensen bij wie de test is geannuleerd.

Kritische werknemers en noodtests

U kunt tijdens de schorsingsperiode nog steeds een noodtest krijgen als uw werk cruciaal is voor de COVID-19-respons of als u in een kritieke sector werkt.

 

Back to top